Παιδικά Βιβλία "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"

Σειρά από Έμμετρα Παιδικά Παραμύθια με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".
Τα παιδικά βιβλία της σειράς "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"  συνοδεύονται από online πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Προγραφή
Ζωγραφική
Γλώσσα
Αριθμητική
Παιδικό βιβλίο με ομοιοκαταληξία

ΑΦΗΓΗΣΗ: ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΩΡΕΑΝ

Τα έμμετρα παραμύθια "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" ζωντανεύουν με τη φωνή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μπάζα.

Καλή ακρόαση!

Έγραψαν για τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή...

Όπως λέει και η παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι' αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί.

elniplex.com
Βραβευμένο εκπαιδευτικό portal

Συγγραφέας παιδικού βιβλίου Ειρήνη Αποστολάκη

Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου

Συγγραφέας
Αφιερώθηκα στην εκπαιδευτική διαδικασία ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ως απόσταγμα της διαρκούς ενασχόλησης με παιδιά διαφόρων ηλικιών, σας παρουσιάζω τα έμμετρα παραμύθια της σειράς "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".
Τα παιδικά βιβλία της Ειρήνης Αποστολάκη - Κληρονόμου έχουν κυκλοφορήσει από τους εκδοτικούς οίκους:
Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή: Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη
Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2: Εκδόσεις Οσελότος
Little ant Melis' great feats Vol.1: Amazon
  • Για τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Για πληροφορίες για τα βιβλία
COPYRIGHT © 2019 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ~ 6940916321 | ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου συγγραφέα.

WEB DEVELOPMENT | WEBSITE UPDATED: