Αγορά: Παιδικά Βιβλία "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"

Αγόρασε απευθείας από τη συγγραφέα τα έμμετρα παραμύθια και εξοικονόμησε άμεσα χρήματα!
Παιδικό βιβλίο με ομοιοκαταληξία

Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 1

Μια ομάδα από μυρμηγκάκια χτίζουν ένα φράγμα έξω στην αυλή, για να προστατεύσουν τη φωλιά τους απ' τη δυνατή βροχή....


Τιμή
€ 5,00
Loading...

Συχνές ερωτήσεις για την αγορά των παιδικών βιβλίων

 • Πως παραγγέλνω βιβλία;

  Για να παραγγείλεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο melis.gr, να βρεις τα βιβλία που επιθυμείς και να πατήσεις το κουμπί «Αγορά». Μετά, να πατήσεις το λινκ  "Προβολή καλαθιού - ολοκλήρωση πληρωμής" που θα βρεις στην κάτω μεριά της οθόνης σου.  Αμέσως μετά θα λάβεις ένα email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 • Πρέπει να κάνω εγγραφή;
 • Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά;
 • Πως μπορώ να πληρώσω;
 • Πόσο πληρώνω για την αποστολή στο χώρο μου;
 • Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  Μπορείς να ακυρώσεις μια παραγγελία, εφόσον αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ή δεν έχει επεξεργαστεί και προχωρήσει η δρομολόγησή της και δεν έχεις ολοκληρώσει την πληρωμή. Εάν, λοιπόν, παραγγείλεις κατά λάθος κάποια βιβλία, μπορείς μόνο άμεσα να ακυρώσεις την παραγγελία σου και όχι τις επόμενες μέρες. Σε αντίθετη περίπτωση και αν έχεις ήδη ολοκληρώσει την πληρωμή, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων. 

  Για να ακυρώσεις την παραγγελία σου στείλε email στο info@melis.gr με θέμα "Ακύρωση παραγγελίας"  και τον Αριθμό παραγγελίας. 

 • Πως ελέγχω που βρίσκεται η παραγγελία μου;
 • Παρήγγειλα μόλις, πότε πρέπει να πληρώσω;
 • Πότε θα παραλάβω τα βιβλία που παρήγγειλα;
 • Μπορώ να επιστρέψω τα βιβλία και να πάρω τα χρήματά μου πίσω;

Όπως λέει και η παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι' αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί.

elniplex.com
Βραβευμένο εκπαιδευτικό portal

"Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" είναι ένα έμμετρο παραμύθι, με τραγουδιστή ομοιοκαταληξία, πλούσιο περιεχόμενο και πληροφορίες για τη ζωή των μυρμηγκιών! Τα γαργαλιστικά στιχάκια του θα βάλουν σε πειρασμό τους μικρούς αναγνώστες να τα επαναλάβουν, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν και για το ομαδικό πνεύμα!

Τι έγραψε το matia.gr για το παιδικό παραμύθι με τον Μελή
matia.gr

Το καλάθι αγορών...

Το καλάθι αγορών είναι άδειο
COPYRIGHT © 2019 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ~ 6940916321 | ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου συγγραφέα.

WEB DEVELOPMENT | WEBSITE UPDATED: