Παιδικό Βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"

Ένα βιβλίο για παιδιά που ανήκει στη Σειρά από Έμμετρα Παιδικά Παραμύθια με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".
Παιδικό βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή
  • Περίληψη βιβλίου

    Μια ομάδα από μυρμηγκάκια χτίζουν ένα φράγμα έξω στην αυλή, για να προστατεύσουν τη φωλιά τους απ’ τη δυνατή βροχή. Ανάμεσά τους είναι κι ο Μελής, ένα  μυρμηγκάκι λιχούδικο πολύ. Ξαφνικά πέφτει καταρρακτώδης η βροχή. Κάθε μυρμηγκάκι πιάνεται από κάπου για να κρατηθεί. Όμως ο μικρός Μελής παρασύρεται από τα νερά και μπαίνει αμέσως σε μπελά. Καταλήγει πάνω σ’ ένα φυλλαράκι, μα φοβάται πως η αυτοσχέδια βαρκούλα γρήγορα θ’ανατραπεί. Και τότε... τι να δει;
    Όλοι οι φίλοι του είναι εκεί. Άραγε ο μικρός Μελής θα καταφέρει να σωθεί;

  • Ηθικό δίδαγμα
  • Συντελεστές

ΑΦΗΓΗΣΗ: ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 

"ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ" 

ΔΩΡΕΑΝ

Το έμμετρο παραμύθι "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" ζωντανεύει με τη φωνή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μπάζα.

Καλή ακρόαση!

Loading...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΗ

Το παιδικό βιβλίο  "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ 2"  συνοδεύεται από online πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Προγραφή
Ζωγραφική
Γλώσσα
Αριθμητική
Παιδικό βιβλίο με ομοιοκαταληξία
Συγγραφέας παιδικού βιβλίου Ειρήνη Αποστολάκη

Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου

Συγγραφέας
Η Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου γεννήθηκε το 1983 στο χωριό Αγία Βαρβάρα, κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεγάλωσε ήσυχα κοντά στη φύση, έμαθε να την αγαπά και να διδάσκεται από αυτή… Στην πορεία αγάπησε τα παιδιά και την   εκπαιδευτική διαδικασία.
Σπούδασε Μαθηματικός στο  Πανεπιστήμιο Κρήτης κι έτσι η ζωή της γέμισε ενδιαφέρον και μάθηση. Το 2015 ήρθε στη ζωή της ο σύζυγός της κι από τότε μοιράζονται τα όμορφα και τα δύσκολα παρέα…
Το πρώτο της παιδικό βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"  εκδόθηκε το 2017, ενώ το 2018 το ίδιο βιβλίο κυκλοφόρησε στο Κατάρ μεταφρασμένο στα αραβικά. Το 2019 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της σειράς, με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2".
Εικονογράφος παιδικό παραμύθι Κριστίν Μενάρ

Κριστίν Μενάρ

Εικονογράφος

Ονομάζομαι Κριστίν Μενάρ και γεννήθηκα τον Γενάρη του 1987. Μεγαλώνοντας από Γαλλίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον έμαθα να ανοίγω το μυαλό μου στο διαφορετικό. Επέλεξα λοιπόν να σπουδάσω στη Σχολή Καλών Τεχνών και να φτιάξω τη ζωή μου μέσα από την τέχνη. Στην πορεία έγινα μητέρα, απέκτησα δύο υπέροχα παιδιά και μετέφερα τις ζωγραφιές μου από το ατελιέ της σχολής στο σαλόνι του σπιτιού μου, με συντροφιά την οικογένειά μου. Με σύζυγο εικονογράφο και δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, το παραμύθι με παρέσυρε γρήγορα στον μαγικό του κόσμο

Έγραψαν για τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή...

Όπως λέει και η παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι' αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί.

elniplex.com
Βραβευμένο εκπαιδευτικό portal

Το καλάθι αγορών...

Το καλάθι αγορών είναι άδειο
COPYRIGHT © 2019 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ~ 6940916321 | ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου συγγραφέα.

WEB DEVELOPMENT | WEBSITE UPDATED: