Παιδικό Βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2"

Ένα βιβλίο για παιδιά που ανήκει στη Σειρά από Έμμετρα Παιδικά Παραμύθια με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή".
Παιδικό βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2"
 • Περίληψη βιβλίου

  Το πάρτι των μυρμηγκιών έχει μόλις τελειώσει…
  Φτάνοντας όμως κοντά στην φωλιά τους, αντικρίζουν μια απίστευτη καταστροφή!
  Τι πρέπει να κάνουν τώρα;
  Θα τα καταφέρουν να συνεργαστούν και πάλι για να μπουν στη φωλιά τους;
  Τι μπορούν να κάνουν τα μικρά παιδιά για να μην κινδυνεύουν τα μυρμηγκάκια όταν δουλεύουν;

 • Ηθικό δίδαγμα
 • Συντελεστές

ΑΦΗΓΗΣΗ: ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 

"ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ 2" 

ΔΩΡΕΑΝ

Το έμμετρο παραμύθι "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2" ζωντανεύει με τη φωνή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μπάζα.

Καλή ακρόαση!

Loading...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΗ

Το παιδικό βιβλίο  "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ 2"  συνοδεύεται από online πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Προγραφή
Ζωγραφική
Γλώσσα
Αριθμητική
Παιδικό βιβλίο με ομοιοκαταληξία
Συγγραφέας παιδικού βιβλίου Ειρήνη Αποστολάκη

Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου

Συγγραφέας
Η Ειρήνη Αποστολάκη-Κληρονόμου γεννήθηκε το 1983 στο χωριό Αγία Βαρβάρα, κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεγάλωσε ήσυχα κοντά στη φύση, έμαθε να την αγαπά και να διδάσκεται από αυτή… Στην πορεία αγάπησε τα παιδιά και την   εκπαιδευτική διαδικασία. Σπούδασε Μαθηματικός στο  Πανεπιστήμιο Κρήτης κι έτσι η ζωή της γέμισε ενδιαφέρον και μάθηση. Το 2015 ήρθε στη ζωή της ο σύζυγός της κι από τότε μοιράζονται τα όμορφα και τα δύσκολα παρέα… Το πρώτο της παιδικό βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"  εκδόθηκε το 2017, ενώ το 2018 το ίδιο βιβλίο κυκλοφόρησε στο Κατάρ μεταφρασμένο στα αραβικά. Το 2019 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της σειράς, με τίτλο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2".
Εικονογράφος παιδικό παραμύθι Εμμανουέλα Κακαβιά

Εμμανουέλα Κακαβιά

Εικονογράφος

Η Εμμανουέλα Κακαβιά έχει ολοκληρώσει τρεις εργαστηριακές σχολές βυζαντινής τέχνης (εργαστήρια: Θ. Πέτρου, Δ. Χατζηαποστόλου και Ι. Κόρδη), καθώς και μαθήματα ελεύθερου σχεδίου. Έχει κρατικό πτυχίο Σκηνοθεσίας Τηλεόρασης, καθώς και πτυχίο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Κύπρου στον Ελληνικό Πολιτισμό με κατεύθυνση Ιστορία – Αρχαιολογία – Τέχνη. Έχει εργασθεί για την ΕΡΤ. Φιλοτεχνεί εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας για ιδιώτες και εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί. H Εμμανουέλα είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της.

Έγραψαν για τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή...

Όπως λέει και η παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι' αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί.

elniplex.com
Βραβευμένο εκπαιδευτικό portal

Το καλάθι αγορών...

Το καλάθι αγορών είναι άδειο
COPYRIGHT © 2019 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ~ 6940916321 | ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ"

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου συγγραφέα.

WEB DEVELOPMENT | WEBSITE UPDATED: